header
Thuis plaats te kort?
Hier is nog ruimte genoeg!

Opslagruimte voor bedrijven

Heeft u als bedrijf te kampen met (tijdelijk) ruimtegebrek? Dan kan het huren van extra bedrijfsruimte een behoorlijk kostenplaatje worden. Ook bedrijven kunnen daarom bij ons terecht voor bijvoorbeeld het opslaan van beursmateriaal, webshop voorraad, inventaris, archief of voorraad van uw drukwerk. Het grootste voordeel is het feit dat u bij ons niet vast zit aan een huurcontract. U huurt de ruimte die u nodig heeft en deze is per maand op te zeggen.

Al onze ruimtes zijn schoon, worden 24 uur per dag beveiligd met camera en door u als huurder zelf af te sluiten. U bent dus de enige die in uw gehuurde ruimte kunt komen. Onze ruimte zijn vorstvrij, vochtvrij en reukvrij. Onze boxen zijn 2,20 meter hoog. Een groot voordeel, want in tegenstelling tot de gemiddelde opslagruimte van 3 meter hoog, betaalt u bij ons dus niet voor kubieke meters de u niet kunt gebruiken.

Wij hanteren geen administratiekosten, hebben geen tussentijdse huurverhogingen of verplichte huurduur. Huren bij Meerbox Selfstorage is verzekerd zijn van een veilige, betaalbare opslagoplossing en daarmee een opgeruimde werkruimte creëren.

Opslagruimte en palletplaatsen

Mocht u op zoek zijn naar opslagruimte voor pallets neem dan ook contact op met ons, we hebben hiervoor meerdere mogelijkheden.

BEKIJK BESCHIKBARE RUIMTES