header
Thuis plaats te kort?
Hier is nog ruimte genoeg!

Opslagruimte voor bedrijven

Heeft u als bedrijf te kampen met een (tijdelijk) ruimtegebrek? Het huren van een extra bedrijfsruimte kan een behoorlijk kostenplaatje worden. Onze ruimtes zijn te huur voor een aantrekkelijke prijs en het grootste voordeel is het feit dat u bij ons niet vast zit aan een langdurig huurcontract. U huurt de ruimte die u nodig heeft en deze is per maand op te zeggen. Voor bedrijven is het onder andere ideaal voor bijvoorbeeld het opslaan van beursmateriaal, webshop voorraad, inventaris, archief of voorraad van uw drukwerk.

Al onze ruimtes zijn schoon, worden 24 uur per dag beveiligd met camera en door u als huurder zelf af te sluiten. U bent dus de enige die in uw gehuurde ruimte kunt komen. Onze ruimte zijn vorstvrij, vochtvrij en reukvrij. Onze boxen zijn 2,20 meter hoog. Een groot voordeel, want in tegenstelling tot de gemiddelde opslagruimte van 3 meter hoog, betaalt u bij ons dus niet voor kubieke meters de u niet kunt gebruiken.

Wij hanteren geen administratiekosten, geen verplichte huurduur en hebben geen tussentijdse huurverhogingen. Huren bij Meerbox Selfstorage betekend verzekerd zijn van een veilige, betaalbare opslagoplossing en daarmee een opgeruimde werkruimte creëren.

Opslagruimte en palletplaatsen

Mocht u op zoek zijn naar opslagruimte voor pallets dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen, we hebben hiervoor meerdere mogelijkheden.

Beschikbare ruimtes Boxmeer Beschikbare ruimtes Venray